Geslaagd vrijwilligers feest bij Return

Het was al weer enkele jaren geleden dat Return een feest organiseerde, om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.
Maar nu de vereniging weer floreert en financieel gezond is, werd het tijd om iets terug te doen voor de 40 leden die zich regelmatig inzetten om de vereniging draaiende te houden.
Het NTTB team met de naam ‘Seven-up team’ bestaande uit: Bert Flinterman, Nicole Kranenburg, Henk de Reus, Carel Cox en Elena Diakonova, namen spontaan het initiatief om dit feest te organiseren. Het thema werd: ‘Vrijwilligers van Return hebben ballen’.
De familie Flinterman die in dezelfde straat woont, stelde huis en tuin beschikbaar als onderkomen voor een prachtig vrijwilligers feest.
Nagenoeg alle vrijwilligers hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven. Bij binnenkomst werden zij getrakteerd op koffie of thee met gebak. De voorzitter, Twan Roelands, trapte met een kort welkomst- en dankwoord af en gaf het woord aan Bert Flinterman. Bert toonde zich een ware gastheer door helder te vertellen waar de drank stond en hoe men zich zelf kon bedienen. Nicole zette het thema nog eens kracht bij door alle bezoekers ‘2 ballen in netje’ te overhandigen als aandenken aan dit bijzonder moment. De BBQ meesters, Henk de Reus en Carel Cox, slepen de slagersmessen en porde het BBQ vuur op.
Het vlees dat op de BBQ ovens kwam te liggen om te roosteren was van uitstekende kwaliteit.
Van het uitgebreid salade buffet in de keuken van de familie Flinterman werd dankbaar gebruik gemaakt. En onder het genot van bier en wijn en andere dranken liet zich het vers gebraden vlees zeer goed smaken. De vooruitziend blik van de organisatie had, niet zonder reden, rekening gehouden met de weersvoorspelling.
De speciaal opgebouwde tent deed uitstekend dienst tijdens enkele buien.
Niet voor niets werden Bert, Nicole, Carel en Henk in het zonnetje gezet door hun eervol te benoemen tot “Fan van Return”.
Tot ver nadat de avond gevallen was, zochten de laatste gasten de weg terug naar het clubhuis om vervoer huiswaarts te regelen.