Gezellige Nieuwjaarsborrel bij Return

Direct na achten was het al een drukte van belang bij de ontvangst voor de nieuwjaarsreceptie op maandagavond 6 januari 2020. Was de grote opkomst te danken aan de nieuwjaarskaart met uitnodiging of kwam iedereen af op de warme oliebollen? We zullen het nooit weten. Feit is dat iedereen behoefte heeft om elkaar het beste te wensen voor een heel nieuw jaar. En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Toen om 20.30 uur vrijwel alle gasten binnen waren, nam voorzitter, Twan Roelands, de gelegenheid waar, om gezamenlijk te proosten op 2020. Riet had samen met Frits de glazen al gevuld. Twan stond stil bij de mooie dingen van onze vereniging van het voorbije jaar, maar er was ook tijd om de leden die ons ontvallen waren te herdenken.

Aan het eind van het jaar 2019 was het nog spannend of we bij de nieuwjaarsborrel ons 125 e lid mochten verwelkomen. Behalve dat op de valrep nog enkele leden afhaakten, waren er per 1 januari 2020 nog heel wat nieuwe aanmeldingen om lid te worden. Houssan Haidari  (roepnaam Amier) werd in de bloemetjes gezet vanwege het 125 e lid van Return.

Het bestuur heeft dit jaar 2 leden benoemd als ambassadeur van Return: Anneke Riem zorgt samen met haar team, intussen alweer  5 jaar om de week elke maandagmorgen, dat het clubhuis er weer Spic en Span uitziet. Omdat gasten van buiten regelmatig de accommodatie  complimenteren omdat het er zo fraai en schoon uit ziet, verdient Anneke de titel van ambassadeur van Return. Frits van der Donk maakt niet alleen deel uit van het schoonmaak team maar ook van het klussenteam op maandagmiddag. Bij elk evenement springt hij als lid van het barteam bij om van de lunch een feest te maken.  Ook is Frits niet onverdienstelijk als trouwe competitie speler, kortom een echte ambassadeur voor Return.

Twan nodigt iedereen uit zowel de Algemene ledenvergadering op donderdag 16 januari  te bezoeken, alsook de lezing van kandidaat para olympische tafeltennisser Gerald van Grunsven op woensdagavond 22 januari. De voorzitter werd verrast met een foto van, Twan als Adjudant van het Ossekoppenrijk. Deze foto verdient een jaar lang een plaats op de Wall of Fame. Met Accordeon muziek op de achtergond, van Tineke Niesink, mogen we de nieuwjaarsborrel als zeer geslaagd en gezellig noemen.