In Memoriam Koos Roozeboom

Maandag bereikte ons het trieste bericht dat Koos Roozeboom, op zondag 17 mei met een ernstige hersenbloeding naar het ziekenhuis is gebracht. Gisteren vernamen wij het droeve nieuws dat ons gewaardeerd lid, Koos, op 78 jarige leeftijd is overleden. In Koos missen wij een Return man in hart en nieren. Hoe vaak is hij, al dan niet met zijn trouwe hond, `s avonds komen kijken naar de prestaties van de competitie spelers. Hij vormde  samen met Jan Stekelenburg en Frits van der Donk, het  team dat trouw elke maandagmiddag voor onderhoud van de accommodatie zorg draagt. Op donderdagmiddag was hij een lange periode de barman. Samen met Theo Wieman vormde Koos het ‘Return ziekencomité’ dat zieke- of geblesseerde leden met een boeket bloemen bezocht, om ze beterschap te wensen. Door de leden werd hun komst altijd bijzonder op prijs gesteld.

Zelfs schreef hij in het voorjaar van 2020 nog in bij de Return tafeltennis sportschool, om zijn techniek nog wat te verbeteren. Niet voor niets werd Koos benoemd  tot Ambassadeur van Return.

Een tikkeltje eigenwijs, maar die daar door heen prikte, zag een echte verenigingsman met een warm hart en een gevoelige kant.

Wij verliezen in Koos een warm Return lid