Jeugd kampioen RBW

Trots, onze aankomende jeugd vandaag 13 mei kampioen RBW geworden in Veghel. Klaargestoomd voor de NTTB dit najaar. Gefeliciteerd Don-C, Christiaan en Kristian👍

Kristian, Don en Christian vormen dit team dat voor de 2e achtereenvolgende keer de 1e prijs pakten bij deze regionale jeugdcompetitie.
In een sfeervol Veghel veegden ze afgelopen zondag tegen Taflan/Smash met 12 tegen 3 de vloer aan.De 2e match tegen Veghel ging helaas verloren met 9 tegen 6.Desondanks werd de beker behaald met een voorsprong van 5 sets op nummer 2 Veghel.
De supporters leefden deze dag hartstochtelijk mee en zaten tot en met de laatste partij en tijdens de prijsuitreiking nagelbijtend in de kantine.Het mooie van deze competitie voor beginnende tafeltennissers m.n.is de ongedwongen sfeer en de onderlinge
verstandhoudingen bij alle spelers. Zo werd er regelmatig door onze spelers ingevallen bij de andere teams als deze een speler te kort kwamen.
Ook was het stimulerend dat de trainers Pierre en Nicky enkele wedstrijddagen aanwezig waren en nog wat tips konden meegeven.
Jongens van harte gefeliciteerd!