Maatregelen Corina virus

Het Return bestuur houdt m.b.t. het Corona virus de vinger aan de pols en volgt nauwlettend de adviezen van het RIVM.

Voor de leden van Return betekent het dat de meeste tafeltennisactiviteiten bij Return vooralsnog normaal doorgaan. Behalve de donderdagmiddag groep, die heeft te kennen gegeven a.s. donderdagmiddag niet te tafeltennissen.

Wel laten we het sportief  handen schudden of high five na een partijtje tafeltennis achterwege. Ook respecteren wij het advies om bij symptomen van verkoudheid niet naar het clubhuis te komen.

In combinatie met koorts adviseert het RIVM om de GGD te bellen. Mocht in de gezins- familie of kennissenkring het Corona virus geconstateerd zijn neem dan geen risico en kom niet naar het clubhuis. Eveneens ondersteunen wij het advies om vaker dan normaal de handen te wassen.

Vooralsnog gaan de drie tafeltenniscursussen van de tafeltennisschool op donderdagavond gewoon door. Jelco, de trainer is weer beter en draagt geen besmettingsgevaar.

Ook de woensdag en donderdagmorgen blijft het clubhuis gewoon open om te tafeltennissen en ook de maandag- en woensdagavond.

De trainingen voor de jeugd op maandag- en woensdagavond gaan normaal door.

De organisaties van de BBTF en NTTB competitie  hebben besloten per direct te stoppen met de wedstrijden i.v.m. het Corona virus.