Tafeltennis lessen bij Return succesvol

De Tafeltennis lessen bij Return werpen hun vruchten af.
Sinds enkele jaren worden er bij Return met succes tafeltennis lessen gehouden. De lessen voor beginners, gevorderden en competitiespelers worden gegeven door Jelco van Grunsven en Pierre Schreuders. De lessen zijn voor zowel de leden van Return als ook voor niet leden. In het voor- en in het najaar zijn er 10 donderdagavonden op rij tafeltennis lessen in het tafeltennis centrum van Return.
Resultaten:
Intussen is er al een tweede team uit voortgekomen, dat in het najaar mee gaat doen met de NTTB competitie. Positief is bovendien dat na elke reeks van 10 tafeltennis lessen de niet leden van de cursisten besluiten om lid te worden van Return. De tafeltennis lessen hebben in de voorbije periode duidelijk bijgedragen aan de positieve groei van het aantal leden bij tafeltennisvereniging.
Dit voorjaar mochten we Dion Striekwold, Kim Mercx, Wout van Zuilichem als nieuwe leden inschrijven. Een vierde speler overweegt nog om lid te worden van Return. Alle deelnemers geven aan dat zij significant beter zijn gaan tafeltennissen, waardoor ze ook meer plezier gekregen hebben in het spel.
Wordt vervolgd.
De cursisten ontvangen een enquête/evaluatie formulier waarop zij hun mening over de kwaliteit van de lessen kunnen uiten. De volgende serie van 10 donderdagavonden, waarvoor al aanmeldingen zijn binnengekomen, begint op 3 oktober. Op donderdagavond 19 september is er voor leden en niet leden een gratis proefles.