Verslag van Gerald van Grunsven vanwege het uit stel van de Para Olympisch spelen in Tokyo 2021

Persoonlijk verslag van Gerald
Tot aan 9 Maart 2020 was dit jaar voor mij prima verlopen , ik voelde mij steeds sterker worden en had gespeeld op zeer sterke toernooien in Polen van 19 februari tot 23 februari en daarvan de nummer 7 van de Wereld de Fransman Savant met 7-11 in de vijfde game verloren , daarna nog in Spanje gespeeld van 4 maart tot 9 maart en verloor van nummer 9 van de Wereld de Koreaan Kim LI Young met 10-12 in de vijfde , nadat ik bij de stand 10-9 voor mij in de vijfde bij het matchpoint voor mij uit de rolstoel viel.
Paralympische Spelen Tokio 2020 zijn ook zoals de Olympische Spelen uitgesteld naar 2021 .
Dat betekend dat het Paralympische Kwalificatie toernooi van 9,10 en 11 Mei in Slovenië door het Coronavirus ook niet doorgaat .
Voor mij is dat zuur uiteraard want je had je helemaal gericht op die datum , want daar moest het gebeuren om nog een ticket voor Tokio te bemachtigen .
Uiteraard gaat de gezondheid voor alles en is het een juist besluit dat de spelen zijn uitgesteld.
Voor mij zelf betekend dat ik in afwachting van de nieuwe datum van het Paralympisch Kwalificatie toernooi probeer fit te blijven.
WAT DOE IK OP DIT  MOMENT ;
Aangezien we niet kunnen trainen op Papendal , hebben we van onze fysiek trainer van Papendal een programma ontvangen per Whattsapp wat we elke dag kunnen afwerken , hij stuurt ons meerdere keren per week nieuwe schema’s.
Tafeltennissen is lastig, gelukkig ben ik in het voordeel omdat we onze tafeltenniswinkel in Zeist hebben die nu ook gesloten is door coronavirus waar ik wel kan trainen met de Robot en of met Jelco.Ik ga daar 3 keer per week naartoe.
p.s. kijk naar onderstaand filmpje de NTTB heeft mij gevraagd om te laten zien wat we nu thuis doen om fit te blijven, de NTTB heeft daar muziek bij gezet en daaruit is dit filmpje gekomen wat vorige week op facebook is geplaatst van de NTTB
Groetjes ,
Gerald van Grunsven
Bijlagen