Clubkleding

Clubkleding

Het oog wil ook wat.

Bij elke sport hoort wel een dresscode. Begrijpelijk is dat bij een team sport kritisch naar de outfit wordt gekeken om het teamgevoel te verstevigen. Zelfs de sokken van de spelers hebben allemaal dezelfde kleur. Bij individuele sporten is dat doorgaans anders, tenzij een team competitie speelt. Tijdens een competitie of toernooi is het een goede gewoonte dat alle spelers in de clubkleuren, de vereniging vertegenwoordigt. Vaak zelfs in een trainingstenue of jack.. Bij tafeltennisvereniging Return spelen alle competitiespelers in het clubtenue, blauwe polo met dito broek.

De recreant spelers hebben de vrijheid in de keuze van hun sportkleding, als het maar sportief is.

Maar het geeft de vereniging wel een bijzondere uitstraling, als alle tafeltennissers er 'uniform' uit zien. Zeker bij deelname aan een van de vele toernooien wordt hiermee het clubgevoel bevestigd.

Op de maandagavonden 17 en 24  september en 1en 8 oktober zijn er speciale pasavonden om de juiste maat van het clubtenue te kiezen. Kom bijtijds eens passen, zodat het een echte verenigingsfoto met clubgevoel wordt op 13 oktober, onze jubileum dag.

Clubkleding prijzen

Return embleem

Speciaal voor het jubileum zijn er fraaie emblemen geborduurd. Voor 7,50 beschik je al over zo`n clubgadget. Pimp je cap er mee op, of geef  je tas of rugzak een fraaie herkenning. Of durf je van een colbert een sportief jasje te maken? Kijk eens op pagina 4 naar the blue blazer van Twan, de voorzitter. De emblemen zijn, net als de clubkleding, verkrijgbaar bij Leen van der Bijl. Maak een afspraak om te pasen; 0412-645567 mobiel; 06-57257674.

Prijzen van clubkleding

Return polo 30,00 euro

Return short 25,00 euro

Return trainingstenue compleet 85,00 euro

Bel tijdens openingsuren van Return 0412 – 643256 voor meer informatie en voor bestellen.