Sponsoring

Sponsoring bij TTV Return

Leden en Sponsoren hebben de volgende mogelijkheden om T.T.V. Return Oss  een warm hart toe te dragen.

-  Een reclamebord in de tafeltenniszaal.

-  Uw online aankopen via Return te doen door sponsorkliks.

-  Uw vaste loten van de vriendenloterij te koppelen aan T.T.V. Return.

–  Ondersteunend lid worden a` 20 % van de jaarcontributie.

–  Sponsoring in natura bij activiteiten.

 

De sponsor afspraken kunnen voor één of meerdere jaren aangegaan worden.

Bel Leen van der Bijl op 06- 57275674 of stuur een mail aan secretariaat@ttvreturn-oss.nl

Sponsorkliks

Graag uw aandacht voor het volgende.Vanaf nu is het voor iedereen die Return oss een warm hart toedraagt mogelijk om Return oss GRATIS te sponsoren.Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4435#

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!Alvast bedankt namens Return Oss.

 

De Vrienden Loterij

De Actie voor RETURN loopt door RETURN  steunen en kans maken op prachtige prijzen? De Vrienden Loterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van RETURN en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques! Winnen is leuker met de Vrienden Loterij. Voor jou en voor RETURN! RETURN heeft nu al 25 loten voor de Vrienden Loterij erbij, Doe je ook mee ??? Ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=10040 Via deze weg kun je een lot bestellen voor RETURN!