Schoolsport

Tafeltennis als schoolsport

In het kader van de behoefte om kinderen kennis te laten maken met meer verschillende mogelijkheden om te sporten stelt T.T.V. Return Oss, tegen een geringe vergoeding, de tafeltenniszaal aan de Amsteleindstraat108 A beschikbaar aan scholen.
Vele scholen in Oss en regio maken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid om hun leerlingen i.p.v. de normale gymles een uurtje te laten tafeltennissen.

De meeste kinderen hebben wel eens “gepingpongd “, thuis of op de camping.
Tafeltennissen is meer dan dat. Zowel technisch, tactisch en mentaal is het, op niveau, een bijzondere sport. Maar ook recreatief is het een balspel dat goed is voor lichaam en geest.
TTV Return Oss heeft een goede band met het Sport Expertise Centum in Oss dat vrij regelmatig leerlingen bij de tafeltennisvereniging aanbrengt voor de z.g.n. Try Out sport.
Leerlingen kunnen dan vrijblijvend op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur van de, speciaal daarvoor opgeleide jeugd trainers, tafeltennisles krijgen.

Bovendien is er voor de jeugd de mogelijkheid om 4 keer gratis te komen tafeltennissen op maandag- of woensdagavond, respectievelijk tussen 19.00 en 20.00 uur en 19.15 en 20.15 uur

E-mail naar het secretariaat secretariaat@ttvreturn-oss.nl naar de mogelijkheden of voor een afspraak.

schoolsport tafeltennisles