Nieuw in Oss Old Stars tafeltennis

Nieuw Old Stars tafeltennis in Oss.
In navolging op Old Stars voetbal en ander -sporten, introduceert tafeltennisvereniging Return, Old Stars tafeltennis in Oss.
Wat is het idee? Het beste antwoord om ouderen weerbaarder te maken, is bewegen. Maar om op latere leeftijd nog een bepaalde sport te gaan beoefenen is toch moed voor nodig.
Op initiatief van het Nationaal ouderen fonds is om die reden Old Stars tafeltennis ontstaan. Het succes is heel bijzonder. Logisch want het is voor iedereen laagdrempelig en divers. Onder deskundige leiding krijgen de deelnemers een dik half uur bewegingsoefeningen.  Na dat halfuur resteren nog 40 minuten voor een vrijblijvend partijtje tafeltennis. Daarna is er tijd voor een gezellig onder onsje, met gratis koffie, cappuccino of thee.
Met 2 vrijwillige begeleiders Anja de Been, Yoga docente en Victor Poppelaars fysiotherapeut, die het ASM beweging programma verzorgen, willen we hier en succes van maken. De begeleiding van het tafeltennissen wordt verzorgd door Nicky Schreuders, tafeltennis trainer i.o. en Henk de Reus. Het Old Stars tafeltennis wordt gehouden elke vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur en van 10.30 uur tot 12.00 uur in het tafeltennis centrum van Return aan de Amsteleindstraat 108 A Oss. Meld je nu alvast telefonisch aan voor het volgende kwartaal, dat begint op vrijdag 21 januari 2022: telefoon 0412 -633576 of 06-10932431

.

Onze leden, Louise de Kok en Coen van der Tas zorgen voor de nodige publiciteit in de media.