Return Tafeltennis sportschool

Gratis proefles bij Return Tafeltennisportschool.

Iedereen kent wel het ‘campingpongen’.

Maar tafeltennissen is toch iets meer. Daarom komen er steeds meer cursisten naar de Return tafeltennisportschool om de finesses van het tafeltennissen onder de knie te krijgen. Het lijkt allemaal heel simpel om het balletje van de ene kant naar de andere kant van het netje te slaan. Maar het vergt ook inzicht en behendigheid, die aangeleerd kan worden. En omdat er zoveel verschil in spelers zit, heeft Return er voor gekozen op drie verschillende niveau`s tafeltennisles te geven. Voor de beginners is er de ‘Basic’ les, waar de basistechnieken worden bijgebracht.

Voor wie echt plezier wil beleven aan de tafeltennissport gaat voor de les “For Fun’.

Deze les is speciaal voor de sportievelingen, die de sport zien als een leuk tijdverdrijf, of zelfs als hobby.

Voor wie al wat verder is in het beoefenen van het tafeltennissen, is er de cursus ‘Professionals’. Hier spelen veelal competitiespelers, om hun techniek nog te verbeteren, om zodoende de tegenspeler te slim af te zijn.

Voor wie wil ervaren hoe het werkt, houdt Return op donderdagavond 17 september een gratis proefles van 18.45 tot 20.00 uur in het clubhuis aan de Amsteleindstraat 108 A , tegenover voetbalvereniging Margriet.

Na afloop van de proefles wordt in overleg met de tafeltennisleraren besproken, welke les het beste past bij de deelnemer.

Op 1 oktober start een reeks van 10 tafeltennislessen, telkens op donderdagavonden, op drie verschillende niveaus. Van 18.45 tot 20.00 uur ‘Basic’.

Van 20.00 tot 21.15 uur ‘For Fun’ en van 21.15 tot 22.30 uur ‘Professionals’

10 Tafeltennislessen voor 39,50 euro. Meld je aan via 0412- 633576.

Jelco van Grunsven en Pierre Schreuders zijn gediplomeerde tafeltennisleraren en Nicky Schreuders is hun assistent.

Jelco van Grunsven is een jonge tafeltennisleraar met een jarenlange ervaring.