TTV Return sport event voor ouderen 10 mei 2023

Kom kennis maken met:

Ouderen Sport Event op Sportpark Amstelhoef

Op woensdag 10 mei organiseert TTV Return in samenwerking met de sportverenigingen van Sportpark Amstelhoef (RKSV Margriet en Cricket vereniging Wanderers en het Sport-Expertise-Centrum Oss) een ‘Ouderen Sport Event’. Tijdens dit sport event komen 7 ambassadeurs van het Ouderfonds Nederland naar sportpark Amstelhoef.

De bedoeling van dit event is om met name ouderen kennis te laten maken met verschillende vormen van bewegen en sporten.

Hierbij geldt: meedoen mag, maar alleen kijken mag ook. Op de tribunes van zowel RKSV Margriet (buiten) als bij TTV Return (binnen) zijn zitjes om het eens rustig te bekijken. Maar wie nog voldoende fit is om mee te doen met een van de activiteiten, is van harte welkom om het zelf ook te proberen. In goed overleg met sportbegeleiders kunnen wensen en mogelijkheden ingevuld worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

*Vrij tafeltennissen voor iedereen in de speelzaal van TTV Return van 8.45 tot 10.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur, met tips van de tafeltennis trainer.

*Inloop en ontvangst voor leden en bezoekers, Return Clubhuis van 9.00 tot

9.30 uur

*Bewegingsoefeningen voor iedereen volgens de ASM methode van 9.15 tot 10.00 uur voor het clubhuis van TTV Return.

*Tafeltennis clinic door Bettine Vriesekoop, voor Old Stars tafeltennissers van 10.00 tot 10.30 uur.

*Tafeltennis clinic door Bettine Vriesekoop voor leden van Return van 10.30 tot 11.00 uur.

*’Ons Welzijn’ bewegingsoefeningen voor iedereen, door de trainer van het Sport Expertise centrum van 10.00 tot 11.00 uur.

*Old Stars voetbal bij RKSV Margriet voor iedereen van 9.30 tot 11.00 uur.

*Cricket clinic bij de Wanderers Cricket Club van 9.30 tot 11.00 uur.

*Fotosessie met Bokser Arnold Vandelyde van 10.00 tot 11.00 uur.

Hoog bezoek

Het ‘Ouderen Sport Event’ wordt opgeluisterd door een bezoek van maar liefst 7 ambassadeurs van ‘de week van beweging’. Zo geeft Bettine Vrieskoop, meervoudig Europees kampioen tafeltennissen, twee tafeltennis clinics. Ook Tom Okker Nederlands Kampion tennissen en Arnold Vandelyde, drievoudig olympisch medaille winnaar bij het boksen, zullen aanwezig zijn.

Verder zijn er vertegenwoordigers van de korfbalsport (Jan van de Peut en Tieneke Roffel), van de handbalsport ( Leon van Schie) en van de rugbysport (Mats Marcker).