Old Stars tafeltennis in Oss

Nieuw Old Stars tafeltennis in Oss.

In navolging op Old Stars voetbal en andere sporten,

is tafeltennisvereniging Return, in Oss gestart met Old Stars tafeltennis.

Wat is het idee?

Het beste antwoord om ouderen weerbaarder te maken, is bewegen. Maar om op latere leeftijd nog een bepaalde sport te gaan beoefenen is er toch moed voor nodig.

Op initiatief van het Nationaal ouderenfonds is om die reden Old Stars tafeltennis, voor 55 plus, ontstaan. Tafeltennisvereniging Return hebben samen met het Sport Expertise Centrum het idee omarmd. Het succes is bijzonder. Logisch want het is voor iedereen laagdrempelig en divers. Onder deskundige leiding krijgen de deelnemers ruim een half uur bewegingsoefeningen vanuit een aantal sporten. Na dat  halfuur blijven nog  40 minuten over voor  tafeltennis onder begeleiding.

Daarna is er tijd voor een gezellig onder onsje met gratis koffie, cappuccino of thee.  De deelname voor het najaar 2022 (12 vrijdagochtenden ) is slechts 48,00 euro, inclusief de gratis kop koffie. Het Old Stars tafeltennis wordt gehouden, vanaf vrijdag 2 september elke vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur en van 10.30 uur tot 12.00 uur in het tafeltenniscentrum van Return aan de Amsteleindstraat 108 A Oss.

Meld je nu alvast telefonisch aan: telefoon 0412 -633576 of 06-10932431.