Tafeltennis lessen op verschillende niveaus bij Return

Tafeltennis lessen op verschillende niveaus bij Return.

Op donderdagavond 16 februari start de Return tafeltennis sportschool met het geven van lessen in het clubgebouw aan de Amsteleindstraat 108 A in Oss. Gedurende 10 donderdagavonden in het voorjaar wordt er op verschillende niveaus tafeltennis les gegeven.

Van 18.45 tot 20.00 uur de ‘Basic les’, bedoeld voor beginners om de basis beginselen onder de knie te krijgen.

Van 20.00 tot 21.15 uur de ‘For Fun les’, voor de gevorderde recreant spelers. Hier wordt vooral met plezier getafeltennist.

Met deze lessen op maat krijgt iedere cursist op zijn eigen spelniveau aandacht. Bewegen is sowieso goed voor het lichaam. Maar door de snelle reacties is bewezen dat de tafeltennissport ook goed is voor het brein.Tafeltennis is daar bij een van de leukste sporten om intensief in beweging te blijven. Met de training door 2 gediplomeerde tafeltennis leraren en één in opleiding, ervaren cursisten na 10 lessen een significante verbetering van hun tafeltennisspel, waardoor het speelplezier alleen maar toeneemt. Het Return tafeltennis centrum heeft ruime openingstijden, zodat leden en cursisten, zowel overdag als `s-avonds, vrijblijvend een balletje kunnen slaan.

De tafeltennissen lessen op 10 achtereenvolgende donderdagavonden in het voorjaar van 2023 kosten 39,50 euro.

Voor meer informatie of inschrijven bel: 0412- 633576 of mobiel 06-10932431