Sportaward van het Sport Expertise Centrum

Elk jaar reikt het SEC, de sportakkoord stimulerings-award uit.

Organisaties die mee willen dingen voor dit award, dienen zelf een vlog (korte video) te maken. Omdat TTV Return Oss al een subsidie voor het duurzaamheidsproject ontvangen heeft, op het initiatief dat aansluit op het Osse sportakkoord hebben wij een vlog gemaakt met de titel: “Return energietransitie”.

In deze korte video boodschap zegt onze voorzitter dat hij de energie transitie  niet alleen kan. Dat is ook de reden dat voor de titel van het ondersteunende song gekozen is voor  “ik kan het niet alleen”.

Hierbij de uitgesproken tekst van Twan Roelands die al fietsend, de suggestie wekt dat hij de energie voor de led-verlichting van het clubhuis opwekt.

“Als voorzitter van tafeltennisvereniging Return kun je niet alles alleen doen!

Om die reden heb ik een team van vier vrijwilligers, met kennis van zaken, bereid gevonden om een duurzaamheidsplan voor het Return clubhuis te maken.

Inclusief de financiële onderbouwing en het regelen van subsidies.

Aan de hand van de energiescan van een extern bureau gaan de Stichting Sportservice Noord Brabant en het Sport Expertise Centrum in Oss dit traject van verduurzamen van sportaccommodaties begeleiden.

Return is al begonnen met isoleren! In 2021 gaan we aan de slag met het realiseren van het Return duurzaamheidsplan!”