NTTB competitie stand van zaken

Nu in september 2020 de competitie voor onbepaalde tijd is stilgelegd, door de aanscherping van de COVID 19 maatregelen, heeft de NTTB recent de verenigingsbesturen, de volgende ideeën aangereikt over het eventueel wel of geen doorgang vinden, van de competitie in het voorjaar 2021.

Voorjaar 2021.

  1. Uiterlijk op 31 maart komt de NTTB met een uitspraak of de  huidige  competitie wordt afgemaakt of dat de afdeling de keuzemaakt voor een verkorte voorjaarscompetitie.
  2. Mochten er nog geen versoepelingen zijn dan besluit de NTTB uiterlijk 31 maart dat de NTTB competitie voor de 2e maal wordt afgebroken. De start is dan weer medio September 2021.
  3. Over de competitiebijdrage wordt vanuit de NTTB nagedacht over een passende oplossing, nu de competitie voor de 2e keer stilgelegd wordt.

Teamindeling najaar 2021.

  1. Bij het eventuele stopzetten van de competitie worden de competitieteams in het najaar niet gewijzigd!

Eventuele nieuwe competitiespelers zullen aan de bestaande teams worden toegevoegd, op gewenst niveau. Mocht ik weten wanneer de nieuwe teams opgegeven moeten worden, zullen jullie hierover door mij geïnformeerd worden. Zijn er verder nog vragen, schroom ze niet om ze aan mij testellen. Mobiel telefoonnummer: 06-21331862.

E- mailadres: Nicky93@hotmail.nl

Blijf gezond. Blijf positief!

Hopelijk mogen we weer heel snel onze geliefde tafeltennissport gaan beoefenen. Met sportieve groet,

Nicky Schreuders, wedstrijdsecretaris NTTB competitie.